Oceń przepis:

Oaxaca-ńskie jabłko

autor: SplashMIX
koktajl alkoholowy
wykorzystany smak: Sour Apple Mix Finest Call
poziom trudności: łatwy

Skład:

40 ml Tequila
4 listki mięty
60 ml FC Sour Apple
15 ml Płynnego miodu

Sposób przygotowania:

Szklanka: Martini
Technika: Shake-owany i Strein-owany

Garnish: Kawałki jabłka i czubek mięty

Wszystkie składniki wlewamy do shakera z kilkoma kostkami lodu i shaker-ujemy. Przelewamy przez sitko do schłodzonej szklanki.

Wykorzystany smak:

Sour Apple Mix Finest Call

KUP TERAZ

Inne z kategorii: koktajl alkoholowy

BBQ Mary

autor: SplashMIX
wykorzystany smak: Bloody Mary Mix Finest Call (Krwawa Mary)
poziom trudności: średni
rodzaj: koktajl alkoholowy
szczegóły >

Pina Colada Dyniowa

autor: SplashMix
wykorzystany smak: Pina Colada Finest Call
poziom trudności: łatwy
rodzaj: koktajl alkoholowy
szczegóły >

Meksykańska Brzoskwinia

autor: SplashMIX
wykorzystany smak: Peach Puree Finest Call (Brzoskwiniowe Puree)
poziom trudności: trudny
rodzaj: koktajl alkoholowy
szczegóły >